Gå en spökvandring i Stockholm

Historien är fylld av blodiga slag och hemska händelser. Händelser som vi idag knappt kan förstå eller se framför oss men som ekar genom tiderna. Oavsett om du tror på spöken eller inte, är det nervkittlande att tänka sig att de finns. Där de utsatts på ohyggliga omständigheter som gjort att de inte kunnat ta sig vidare utan fastnat här på jorden tillsammans med oss människor. Att boka en spökvandring i Stockholm kan vara ditt sätt att se om du kan möta de människor som fastnat. Där du får uppleva historiens vingslag på när håll.

Världshistorien är fylld av tragiska människoöden och det gäller självklart även för vår egen historia. En historia som är fylld av tragik och där Stockholms blodbad är ett exempel på hur hundratals människor förlorade sina liv under ett par dagar. Dagar som troligtvis satte sina spår i samtiden men som även idag kan sätta sina spår bland de som fastnade här hos oss. Sveriges historia består av människoöden vi knappt kan tänka oss idag.

Upplev Stockholms historia på spökvandringen i Stockholm

Att historia är spännande och innehåller så otroligt mycket är nog välkänt. Föreställ dig vilken bok som helst och tänk dig en historia i berättarform. Där du får komma nära de livsöden som präglat vår huvudstad och möta de karaktärer som format vår nation på ett eller annat sätt. Ge dig ut på en spökvandring i Stockholm tillsammans med vänner eller familj. Möt de som du hört talas om och se de ur ett helt nytt perspektiv. Möt de spöken som fastnat och som inte kan ta sig vidare och hör deras berättelser om ett helt annat Sverige.