Hyr bastu i Stockholm

Hyr bastu i Stockholm och umgås med dina vänner eller dina kollegor. Du kan hyra en bastu i Stockholm, i form av en så kallad bastuflotte. De som erbjuder detta, det är Addwater. Detta företag erbjuder en hel del annat med inom:

  • Upplevelser
  • Event
  • Utbildning

När det gäller deras bastuflotte, så ligger den förtöjd i Ekerö men det går även att få den utkörd så att den ligger ute i vattnet. Flotten i sig har inte bara en bastu för 15 personer, utan det finns även en relax-avdelning med en vedkamin samt avställningsytor för mat och dryck. Dessutom finns det ett rejält trädäck med två grillar samt ett soldäck på taket.

I Stockholm kan du hyra bastu

Att hyra bastu i Stockholm är något som kan göras av privatpersoner så väl som företag. Ska ni hitta på något kul, så hyr bastu i Stockholm via Addwater. Deras bastuflotte är riktigt bra! På flotten finns det som sagt en bastu som får plats med 15 personer, men själva flotten har plats för fler personer. Sedan finns det även en barkyl. Du har även ett omklädningsrum med varmvatten. Om ni låter flotten ligga kvar vid bryggan på Jungfrusund så har ni toaletter och duschar i anslutning till flotten-

Trevliga event

Hos Addwater finns det en mängd olika upplevelser och event samt att de även har en del utbildningar. Hos dem går det bra att bland annat boka in konferens, möhippa/svensexa eller andra typer av event för kompisgänget eller företaget. Du kan läsa mer om alla deras olika event på deras hemsida.